Har du flerkulturell bakgrunn?


Global Future søker morgendagens ledere.

Global Future er en nasjonal talentmobilisering av høyt utdannede mennesker med flerkulturell bakgrunn for videre kvalifisering til lederposisjoner og styreverv i privat og offentlig sektor. Næringslivets Hovedorganisasjon er initiativtaker og i samarbeid  med offentlige aktører og det private næringsliv åpner de nå for kull tre av Global Future i Rogaland. De søker etter 25 kvalifiserte og motiverte deltakere med gode norskkunnskaper.

Hovedtemaene er: ledelse/selvutvikling, styrearbeid, retorikk, etablering/innovasjon, nettverksbygging, arbeidsliv/politikk.

Programmet starter 15. desember og går over 1,5 år.

Det blir informasjonsmøter om Global Future:
Stavanger: 15.9. kl. 18.00-19.00 BI Stavanger
Haugesund: 16.9 kl. 18.00-19.00 HSH
Egersund: 17.9 kl. 18.00-19.00 Dalane videregående skole

Fra 19.00 til 19.30 vil det være anledning til å stille individuelle spørsmål til Experis Executive og NHO Rogaland sine representanter.

Påmelding til informasjonsmøtene
Se www.nho.no/rogaland. Søknader må leveres via internett. Søknadsfrist 30. september, 2014. For mer informasjon kontakt prosjektleder i Global Future Rogaland Suzanne de Kok Selstad, tlf. 51 84 13 00, suzanne.dk.selstad@nho.no


Sist oppdatert av Ida Gudjonsson (15.09.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Mann. Bak ham ser du speilbildet hans i et vindu.
Global Future søker etter kvalifiserte og motiverte deltakere med gode norskkunnskaper til kull tre i Rogaland. Foto: Global Future
Global Future

Global Future er et talentmobiliseringsprogram som skal bidra til et mer velfungerende og inkluderende arbeidsmarked, utnytte mangfold og gjøre nye rollemodeller synlige.
Programmet har som formål å videreutvikle og tilpasse deltakernes kompetanse og erfaring til det norske arbeidsmarkedet.