NordForsk - Education for tomorrow

Utlysningen av forskningsmidler i NordForsk til programmet Education for tomorrow er nå åpen. Søknadsfristen er satt til 15. mai 2012.

NordForsk, i samarbeid med Forskningsrådet, Finlands Akademi, Vetenskapsrådet i Sverige, Undervisnings-, forsknings- og kulturministeriet på Island, Det strategiske forskningsråd i Danmark og Nordisk ministerråd, lyser ut forskningsmidler i det nylig etablerte nordiske programmet Education for Tomorrow. Det lyses ut midler til store tverrfaglige forskerprosjekter og ett nordisk senter for fremragende forskning på utdanning.

Utlysningen finner du her

Har du spørsmål eller ønsker bistand med en søknad, kontakt Forskningssekretariatet ved Karoline Høibo

Sist oppdatert av Karoline Høibo (18.04.2012)

Mobilitetsstipend