Midler til nye nasjonale forskerskoler

Søknadsfrist er 30. mai. Særlig vekt vil bli lagt på profesjonsfagene

Stortinget har bevilget midler til nye nasjonale forskerskoler: 20 mill. kroner per år i 8 år.

I statsbudsjettet for 2012 er det avsatt midler til nye nasjonale forskerskoler. Forskningsrådet vil publisere en foreløpig utlysning på nettsidene i første halvdel av mars. Søknadsfristen blir 30. mai 2012.

I utlysningen vil Forskningsrådet invitere til søknader om midler til nasjonale, nettverksbaserte forskerskoler. De oppfordrer særlig til å utarbeide opplegg for skoler som styrker doktorgradsutdanningen og forskningsaktiviteten i profesjonsfagene.

Forskningsrådet planlegger et informasjonsmøte for aktuelle søkere i siste halvdel av mars. De vil legge ut informasjon om møtet på Forskningsrådets nettside for de nasjonale forskerskolene.

Sist oppdatert av Karoline Høibo (09.02.2012)

Mobilitetsstipend

Stipendbasen

EU/NFR R&D unit