Nordsjørittet 2014


UIS stiller i 2014 med eget lag i Nordsjørittet. Over 40 ansatte skal sykle 9 mil fra Egersund til Sandnes.

UIS har i 2014 eget lag i Nordsjørittet. Laget har kommet i stand gjennom et samarbeid mellom UIS BIL, Nordsjørittet og arrangementet Studenter på Hjul v/ Reidar Mykletun. Over 40 ansatte skal lørdag  den 14. juni ta turen fra Egersund til Sandnes, sammen med 12 000 andre syklister. Med spesialdesignede blå og hvite UIS-drakter håper vi at vi skal synes i mengden. Terje Frøiland er lagleder. Alle dekaner og direktører som har ansatte på laget har sagt seg villig til å dekke utgifter til kjøp av sykkeldrakter til sine ansatte. Vi er svært takknemlige for denne støtten!

Målet med deltakelsen er å inspirere flere til å sykle, skaffe positiv reklame for UIS, og å etablere et fast sykkellag ved UIS som kan arrangere dagsturer og delta i turritt og mosjonsritt. Alle kan være med, uansett nivå.

Det blir arrangert fellestreninger for laget, i tillegg til at deltakerne får invitasjoner til oppvarmingsritt og andre arrangement i regi av Nordsjørittet.

Laget til Nordsjørittet 2014 er nå fulltegnet, det er ikke mulighet for å bli med med mindre noen trekker seg.

Medlemmer av UIS BIL får sponset deltakeravgift, men betaler en liten egenandel samt dekker utgifter til transport av seg selv og sykkel av egen lomme. Ikke-medlemmer dekker alle utgifter selv.

Vi vil oppfordre alle som har mulighet til å ta turen ut i løypa og heie på laget vårt den 14. juni!


Sist oppdatert av Sara Mauland (14.05.2014)

Skriv ut artikkel print symbol