Sykkelverksted


UIS har et lite sykkelverksted som driftes og finansieres av UIS BIL. Her finner du lappesaker og annet verktøy for å foreta enkle reparasjoner på sykkelen. Det er også mulighet for rengjøring av sykkel og generelt vedlikehold.

UIS har sitt eget sykkelverksted for ansatte. Dette er en selvbetjeningsløsning hvor du finner enkelt verktøy og utstyr for reparasjoner og vedlikehold. Har du f.eks. punktert på vei til jobb finner du lappesaker, slik at du kan fikse sykkelen før du sykler hjem. Det er også vannslange og mulighet for å rengjøre sykkelen om den har blitt tilgriset av gjørme e.l.

UIS BIL har kjøpt inn utstyret og fyller jevnlig på med olje, lappesaker, rengjøringsmiddel og annet etter hvert som det trengs. Vi arrangerer også workshops et par ganger i året hvor ansatte kan få en innføring i stell og vedlikehold av sykkel og gratis reparasjon av småfeil. Sykkelverkstedet er åpent og ulåst. Det vil fortsette å være ulåst så lenge det ikke er for mye svinn på ustyret.

Du finner verkstedet i lastehallen på venstre side av inngang vest (høyre side sett utenfra), i E-bygget i Kjølv Egelands hus.  Ved inngang vest går du inn til venstre og går gjennom døra i enden av korridoren. Da er du i lastehallen. Se etter en rød sykkel og røde verktøyskrin. Du kan åpne lasteluka og ta inn sykkelen gjennom den hvis du ikke har lyst til å trille sykkelen din gjennom korridoren. Vi anbefaler også at du åpner lasteluka og tar med vannslangen ut hvis du skal rengjøre sykkelen.


Sist oppdatert av Sara Mauland (14.05.2014)

Skriv ut artikkel print symbol