Nå kan du bestille UIS-tøy gjennom bedriftsidrettslaget


UiS Bedriftsidrettslag har gleden av å tilby alle ansatte å kjøpe lekkert treningstøy med eget UIS-design. Vi har tøy både til sykkel og løping, og plaggene passer like godt til trening og konkurranse - eller bare til å sykle til jobb. Medlemmer av UIS BIL får 25 % avslag i pris, ikke-medlemmer betaler full pris.

Sykler du til jobb, deltar du i mosjonsløp eller konkurranser eller liker du bare å trene? UIS Bedriftsidrettslag har nå gleden av å tilby alle ansatte å kjøpe funksjonelt tøy av god kvalitet med lekkert UIS-design. Eksempler på plagg vi kan tilby er sykkeljakke med avtagbare ermer, sykkeltrøye, vindtett løpejakke, singlet eller t-skjorte i teknisk kvalitet, løpetights og shorts. Oversikt over tilgjengelig tøy med priser finner du her (pdf-fil).

Merk at for at et plagg skal settes i produksjon, må vi ha minst 10 bestillinger. Hvis det f.eks. er fem som ønsker kortermet t-skjorte og fem som ønsker singlet, så må de bli enige seg imellom om en av variantene. Det samme gjelder damemodeller av plagg - hvis det er færre enn ti som bestiller damemodell må bestilling evt. endres til unisexmodell. Dette avklarer vi direkte med dem det evt. gjelder.

Leverandør er Trimtex, et firma som bl.a. leverer til til Spirit friidrettsklubb og en rekke sykkel- og orienteringsklubber. Hele kolleksjonen kan sees på deres nettsider www.trimtex.no

Bestillinger må gjøres på eget skjema (pdf-fil) som sendes til Sara Mauland, Arne Rettedals hus. Bestillingsfrist er 4. mars. Vi har som mål å få levert tøyet i løpet av mai.

Dersom noen har spørsmål eller ønsker å prøve størrelser eller kjenne på kvaliteten før de bestiller, så kan de henvende seg til Sara Mauland på kontor T-104 i Arne Rettedals hus. Siden disse plaggene vil bli laget på bestilling, vil det være begrenset mulighet til å bytte seinere hvis man er så uheldig å få en størrelse som ikke passer, så vi oppfordrer til å prøve før du bestiller! Vår erfaring er at mange må opp en størrelse sammenlignet med hva de vanligvis bruker, i hvert fall i trøyer og jakker.   

 

 

 


Sist oppdatert av Sara Mauland (21.02.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Eksempel på UIS-design fra Trimtex - sykkeltøy
Eksempel på UIS-design fra Trimtex - sykkeltøy