Lyst til å spille volleyball?


Har du lyst til å spille volleyball? UiS Bedriftsidrettslag har fått en henvendelse fra ansatte som ønsker å starte et volleyballag og vi ønsker å komme i kontakt med andre interesserte. Alle nivåer velkomne!

Kunne du tenke deg å spille volleyball? I så fall er det noen kolleger her på UIS som gjerne vil ha kontakt med deg. Om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynner spiller ingen rolle, i bedriftsidretten er det plass til alle! Det er mulighet for å delta i bedriftsserien med både mix-lag og rene herre- og damelag, så begge kjønn er også velkomne til å ta kontakt.

Lagidrett er en morsom og sosial måte å trene på, og du blir kjent med kolleger fra hele UIS. Volleyballaget vil ha mulighet for å delta på kamper og turneringer i regi av Rogaland bedriftsidrettskrets. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Lise Karin Meling på e-post: lise.meling@uis.no for å melde din interesse.


Sist oppdatert av Sara Mauland (18.02.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Studenter i vannspeil - volleyball
Dette var det nærmeste vi kom volleyball i vårt bildearkiv! Vi lover innendørs trening og ekte baller!
Aktiviteter i UiS BIL

UIS Bedriftsidrettslag har tilbud om følgende aktiviteter

Bowling

Løping. 

Orientering

Sykkellag

Sykle til jobben-aksjon

Sykkelverksted

Turer og sosiale treff.

Volleyball

Fotball

Nye aktiviteter som planlegges i 2018 er fjellturgruppe og golf.

Mer informasjon om de ulike aktivitetene finner du i menyen på venstre side. Vi kan også hjelpe til med å starte nye aktiviteter.

Innmeldingsskjema