Invitasjon til trimfrokost den 29. oktober


Bedriftsidrettslaget ved UiS inviterer til den årlige Trimfrokosten. Under frokosten blir årets vinnere av sykle-til-jobben-aksjonen annonsert og det blir delt ut fine premier. Alle som deltar på frokosten er også med i trekning av premier. I tillegg får dere nyte en god frokost og får et interessant foredrag pluss at dere kan bli kjent med nye kolleger og finne ut hva som skjer i bedriftsidretten.

Trimfrokosten er et årlig arrangement i regi av UIS bedriftsidrettslag. Under frokosten blir årets vinnere av sykle-til-jobben-aksjonen annonsert og det blir delt ut fine  premier. Alle som har deltatt i aksjonen og har syklet minst en dag i uken i snitt er med i trekningen om premier, i tillegg til at lagvinnere og individuelle vinnere skal kåres. Alle  som deltar på frokosten er også med i trekning av premier.

Sted: VIP-loungen og styrerommet, 4. etasje, Arne Rettedals Hus

Tid: Tirsdag 29. oktober klokken 08:00-10:00.

Vi starter med å spise fra klokken 8. Det vil bli servert ferskt brød, diverse pålegg, te kaffe og juice. Klokken 9 tar vi med oss kaffekoppen og trekker inn i styrerommet hvor Jann Rune Ursin forteller om sine opplevelser – «Norge på langs på ski».

På grunn av innkjøp av mat vil vi gjerne ha påmelding. Du kan melde deg på til Sara Mauland via e-post sara.mauland@uis.no. Påmeldingsfrist: torsdag 24. oktober, eller så fort som mulig etter denne datoen.

Velkommen!


Sist oppdatert av Sara Mauland (24.10.2013)

Skriv ut artikkel print symbol
Frokost