Håndball på UiS BiL


Håndballaget på UiS har vært aktivt i seks sesonger. I 2012 har vi ikke meldt oss på til bedriftsserien pga spillermangel, men vi legger ikke ned laget og vil gjerne høre fra deg hvis du har lyst til å spille håndball!

UiS BiLs damelag i håndball har vært aktive i seks sesonger. I vår syvende sesong har vi ikke tatt sjansen på å melde oss på til bedreiftsserien på grunn av få spillere, men vi legger ikke ned laget og satser på å komme sterkere tilbake i 2013. Hvis du har lyst til å spille håndball er det bare å ta kontakt! Vi satser på å delta i et par turneringer i løpet av året for å holde kontakten med eksisterende spillere, og vi har alltid plass til flere. Er det interesse kan vi også organisere felles treninger.

Det har i alle år vært vanskelig for oss å få treningstid i Stavangers idrettshaller fordi voksenidrett ikke blir prioritert ved tildeling av halltid. De siste årene har vi reist ut på Figgjo for å trene sammen med Sandnes kommune/Statens Veivesen sitt lag. I år har også disse mistet sin halltid, så hvis vi skal i gang med treninger blir det sannsynligvis i en gymsal på UiS eller en lokal skole. Vi kan også arrangere fellestrening i Sørmarka eller lignende.

Er du interessert i å bli med? Ta kontakt med Sara Mauland på sara.mauland@uis.no eller telefon 51 83 10 16.


Sist oppdatert av Sara Mauland (29.08.2012)

Skriv ut artikkel print symbol