Valgkomité

I forbindelse med valg av rektor og prorektor har styret ved Universitetet i Stavanger oppnevnt en valgkomité med følgende medlemmer:

Undervisnings- og forskerpersonalet:

Førstelektor Elisabeth Ianke Mørkeseth, HF (leder)
Professor Tor Hemmingsen, TN
Professor Ola Kvaløy, SV
Førsteamanuensis Marianne Nitter, AM

Teknisk-administrativt personalet:

Utdanningsdirektør Kristofer Henrichsen, STAB-UA

Studentene:

Morten Rønne, nestleder, StOr

Valgkomiteens primære oppgave er å bidra til at det kommer tilstrekkelig mange og kompetente kandidater til å fylle vervene som rektor og prorektor. Det er ønskelig med forslag på kandidatpar. Vi oppfordrer ansatte og studenter til å fremme forslag.

Fristen for forslag til valgkomiteen er 10. januar 2011 kl 15.00. Valgkomiteen kan kontaktes direkte, fortrinnsvis gjennom den aktuelle fakultetsrepresentanten. Vår ambisjon er å få fram flere gode par av kandidater.

Valgkomiteen overleverer forslagene til valgstyret, som står for den tekniske gjennomføringen av valget, for offentliggjøring 26. januar 2011.

Sist oppdatert av (27.01.2011)

Kontaktinformasjon:

Spørsmål om reglement og gjennomføring av rektor- og prorektorvalg:
Valgstyrets leder Ivar Austvoll, tlf. 51832039
Valgstyrets sekretær Gry Åse Tjørhom, tlf. 51833023.

Henvendelser fra media:

Leder for valgkomiteen, Elisabeth Ianke Mørkeseth, tlf. 51833510, elisabeth.i.morkeseth@uis.no
Ola Kvaløy, tlf. 51831582 ola.kvaloy@uis.no

Valgkomité

Om preferansevalg (pdf)

Regler for preferansevalg (pdf)