UIS BIL volleyball er i gang med sesongen 2018/2019

Volleyballaget for ansatte har treninger onsdager fra 16:30 til 18:00 i gymsalen på Hagbard Lines hus. Laget er også påmeldt i bedriftsserien 2018/2019 i mix-klassen. Nye spillere er velkomne!

Volleyballaget i regi av UIS bedriftsidrettslag har startet opp igjen med treninger og kamper. Treninger foregår på onsdager fra 16:30 til 18:00 i gymsalen i Hagbard Lines hus på campus. En halvtime av treningen kan telle som en del av "trening i arbeidstida", jamfør informasjon om ordningen for 2018/2019. Nye spillere er alltid velkomne, det er bare å møte opp for å bli med (husk å også melde deg in i bedriftsidrettslaget).

Laget er også påmeldt i bedriftsserien 2018/2019 i mix-klassen. Det er femte sesongen på rad UiS BIL Volley stiller lag i serien, og vi gleder oss. Bli med du og vel!

Sist oppdatert av Enis Laja (28.08.2018)

Aktiviteter i UiS BIL

UIS Bedriftsidrettslag har tilbud om følgende aktiviteter

Bowling

Løping.

Orientering

Sykkellag

Sykle til jobben-aksjon

Sykkelverksted

Turer og sosiale treff.

Nye aktiviteter som planlegges i 2018 er fjellturgruppe og golf.

Mer informasjon om de ulike aktivitetene finner du i menyen på venstre side. Vi kan også hjelpe til med å starte nye aktiviteter.

Innmeldingsskjema