Den europeiske studentundersøkelsen Eurostudent VI

Strategisk tema

Den europeiske studentundersøkelsen Eurostudent er gjennomført for sjette gang, og resultatene fra undersøkelsen er nå publisert.

I Norge er det Statistisk Sentralbyrå (SSB) som gjennomfører undersøkelsen og som utarbeider de nasjonale analysene. SSB inviterte til frokostseminar om resultatene fra Eurostudent VI-undersøkelsen den 23. august 2018. Seminaret fant sted i SSB sitt auditorium i Akersveien 26 i Oslo, og UiS v/læringsmiljøutvalget hadde avtalt med SSB at seminaret ble streamet hit til universitetet.

Det var prosjetkleder Kjartan Steffensen og analytiker Anna Lena Keute fra SSB som la fram resultatene fra Eurostudent VI og byråets arbeid (og videre arbeid) med undersøkelsen. Bildene nedenfor er hentet fra Anna Lena Keutes presentasjon.

(*) Bruk Google Chrome for å åpne SSB sine sider, siden den versjonen av Internet Explorer vi bruker ved UiS ikke takler menyoppsettet til SSB.

Saksbehandler: Stig A. Selmer-Anderssen

Sist oppdatert av Stig Selmer-Anderssen (12.09.2018)