Avslutningsseremoni for bachelorstudenter


Flott avslutning på Arkeologisk museum for avgangskullene Bachelor i økonomi og administrasjon og Bachelor i regnskap og revisjon på Handelshøgskolen ved UiS tirsdag 29. mai 2018.

Det var godt oppmøte av avgangsstudenter, familie, venner og ansatte på avslutningsseremonien for Bachelor i økonomi og administrasjon og Bachelor i regnskap og revisjon. Prodekan for undervisning Lars Atle Kjøde ledet seremonien. Det var tale til studentene ved dekan Bjarte Ravndal. Studentene fikk utdelt en gave til minne om studieårene på Handelshøgskolen ved UiS.

Det var musikalsk innslag ved Espen Hana i hagen til Arkeologisk museum før fotografering av årets kull. Det ble servert fingermat basert på lokale historiske råvarer. 

Ole Jørgen Friestad holdt tale på vegne av studentene og takket for gode år både sosialt og faglig ved Handelshøgskolen ved UiS. Han minnet også sine medstudenter om å være stolt over den utdanningen de nå hadde gjennomført her i Stavanger og oppfordret alle til å holde kontakten gjennom HHUiS Alumni.

Studentene arrangerte festmiddag samme kveld på restaurant Gaffel & Karaffel.   


Sist oppdatert av Egil C. Svela (30.05.2018)

Skriv ut artikkel print symbol