Vil du sykle Nordsjørittet med UiS-laget?


Universitetet i Stavangers bedriftsidrettslag stiller med lag i Nordsjørittet 2016. Vi har fortsatt ledige plasser på laget - alle nivåer kan bli med!

Bedriftsidrettslaget har fortsatt noen ledige plasser på laget til Nordsjørittet 2016. Vil du være med? Ta kontakt med Sara Mauland (sara.mauland@uis.no) for å melde din interesse. Her er det førstemann til mølla, så vær snar. Påmelding er ikke bindende før etter at vi har mottatt betaling. Betaling kreves inn i begynnelsen av mai, noen uker før løpet. Betaling kreves inn via UIS BIL, som igjen mottar samlet faktura fra Nordsjørittet. Merk at UiS bedriftsidrettslag sponser deltakerne gjennom å dekke mesteparten av deltakeravgiften. Deltakerne betaler selv en liten egenandel pluss dekker lisens og eventuell transportpakke av egen lomme. Påmeldte som ikke er medlemmer av bedriftsidrettslaget betaler hele beløpet selv.

Nordsjørittet er på 90 kilometer fra Egersund til Sandnes gjennom Jærens nydelige kystlandskap. Du kan lese mer om Nordsjørittet på www.nordsjorittet.no (ekstern lenke).

 


Sist oppdatert av Sara Mauland (26.04.2016)

Skriv ut artikkel print symbol
Bilde av Nordsjøritt-laget 2014
Halve sykkellaget til Nordsjørittet 2014 iført sykkeltrøyer/sykkeljakker med UIS-design. Bildet tatt den 8.5.2014