SV-fakultetets strikkeprosjekt, et bidrag til flyktninger i Hellas


SV-fakultetets siste strikke- og hekleprosjekt resulterte i mange nye sett, som organisasjonen Amandia sender til Hellas.

Stort engasjement våren 2015 også
Ansatte ved SV-fakultetsadministrasjonen, NHS og IMKS, en mor, en venninne og mye restegarn ble til samme 11 sett (kuvøser), 22 luer, 7 tepper og 4 par sokker. Mottager er organisasjonen Amandia, som gir dette videre til trengende i Hellas. Resultatet er omtalt på deres Facebooksider.

Amandia
Amandia har stadig behov for flere som kan strikke/hekle - og i prinsipp "alt i alle størrelser" da mennesker i alle aldre hjelpes gjennom deres prosjekter. På Facebook har organisasjonen en strikkegruppe for de de som ønsker å lage noe til Amadia International: Handicrafts Made With Love!

Kanskje du trenger noe å henge fingrene fremover? Vi setter i gang en ny runde i løpet av høsten. Her finner du flere oppskrifter

Resultatene fra den første strikkerunden våren 2014 kan du lese om her


Sist oppdatert av Marianne Gjerlaugsen (11.09.2015)

Skriv ut artikkel print symbol
Kuvøser til Amandia
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

IT-avdelingen har opprettet en egen ad-hoc telefon for AV-henvendelser. Telefonen er til bruk når en trenger rask hjelp til å løse AV-problemer i en undervisningssituasjon, på møter og andre arrangement. Tjenesten gjelder Ullandhaug, innen vanlig arbeidstid.

Tlf.nr. er (518) 34567