Frokostseminar om læringsutbyttebeskrivelser

"Lærer studentene det vi har sagt de skal lære?" er tema når ansatte på SV inviteres til frokostseminar torsdag 6. september. Professor Arild Raaheim fra UiB vil dele sine erfaringer med læringsutbyttebeskrivelser.

Raaheim er professor ved Institutt for pedagogikk, medlem av forskergruppen «Undervisningsprofesjonalitet og pedagogikk» og UiBs Senter for fremragende utdanning, Bioceed. Han har også skrevet flere bøker om læring og undervisning.

Program for frokostseminaret:

8.15 – 8.30 Frokost

8.30 – 10.00  Arild Raaheim, UiB: «Forholdet mellom læringsutbyttebeskrivelser, undervisning og vurdering».

Raaheim vil også se på eksempler på emnebeskrivelser på SV-fakultetet på UiS.

Gode læringsutbyttebeskrivelser kan være vanskelig å få til. Benytt anledningen til å bli inspirert, få gode råd og dele erfaringer – samtidig som du får en god start på dagen og på høstens arbeid med program- og emnerevisjon.

Invitasjonen gjelder alle studieprogramledere, emneanvarlige, studieadministratorer og andre interesserte. Fint om du kan melde tilbake om du kommer innen mandag 27.8 så vi vet hvor mye mat vi skal bestille. Påmelding til Lena Forgaard på e-post til lena.forgaard@uis.no

Hjertelig velkommen!

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (20.08.2018)

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER