2008-forskere på internasjonal konferanse


Universitetet i Stavanger og IRIS er representert med fem forskere under den internasjonale konferansen University Network of Capitals of Culture (UNeECC) Annual Conference i Vilnius, Litauen, 22.-23. oktober.

Konferansen er for det internasjonale universitetsnettverket som består av byer som har vært eller skal bli europeiske kulturhovedsteder.

Under konferansen er det følgende foredrag av delegasjonen fra UiS og IRIS som var i forskergruppen for Stavanger 2008-prosjektet:

Professor Knud Knudsen,UiS: Does an Open Port widen people’s minds?

Seniorforsker Rune Dahl Fitjar, IRIS: Innovation, Collaboration and the Soft Institutions of the Stavanger region.

Førsteamanuensis Lennart Rosenlund, UiS: Stavanger as European Capital of Culture 2008: Social Determinants of the Reception.

Forskningsleder Hilmar Rommetvedt og seniorforsker  Christin Berg, IRIS: Stavanger as European Capital of Culture 2008: The Citizens’ Perspective.

Tekst: Egil Rugland


Sist oppdatert av (21.10.2009)

Skriv ut artikkel print symbol
Fra Evenetyr i landskap som var ett av prosjektene under Stavanger 2008. Foto: Johannes W. Berg, Stavanger 2008.
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

IT-avdelingen har opprettet en egen ad-hoc telefon for AV-henvendelser. Telefonen er til bruk når en trenger rask hjelp til å løse AV-problemer i en undervisningssituasjon, på møter og andre arrangement. Tjenesten gjelder Ullandhaug, innen vanlig arbeidstid.

Tlf.nr. er (518) 34567