Månedens info januar 2010


Styret i Seniorforum ønsker velkommen til nytt semester og ønsker alle medlemmene et riktig godt nyttår. Nedenfor presenterer vi aktivitetsplanen for vårsemesteret 2010, og håper at flest mulig har anledning til å være med på de ulike aktivitetene

Kulturkveld med Tradjazz torsdag 21. januar
I forbindelse med TradjazzWeekend 2010 innbydes det til jazzkonsert med Paul Harrison band på Hall/Toll torsdag 21. januar kl. 1930. Medlemmene får konserten til redusert pris (kr 200).
Påmelding innen tirsdag 19. januar til Inger Elise Svela, tlf. 95184811 eller til Berge Espeland, tlf. 98874069.
De påmeldte bes møte til kl 18.30. Vi får reserverte bord, forfriskninger og en introduksjon til konserten.

Medlemsmøte om seniorpolitikk og seniorkompetanse
Tid og sted: Torsdag 11. februar kl 19 i Kitty Kiellands hus, 3.etg, UiS
Kveldens hovedtaler er Thor Einar Hanisch fra Universitetet i Agder. Han vil snakke om seniorpolitikk ved UiA, om organisasjon og innhold ved Seniorsentrene, om Livsfaseutvalget og Seniorbasen.
Etter dette innslaget blir det gitt en orientering om den planlagte Ressursbasen i regi av Seniorforum. Ved Reidar Mykletun og Berge Espeland. Det blir bevertning som vanlig.
Påmelding til Astri Engelsgjerd  innen mandag 8. februar.

Kulturreise til India våren 2010
Bli med på en spennende rundtur i India med førsteamanuensis dr. theol. Johnnie Glad (UiS) som reiseleder, 11. til 23. mars 2010.
Glad har god kjennskap til India, ettersom han hadde sin tidlige oppvekst i landet. I en rekke år gikk han på en engelsk internasjonal kostskole i Darjeeling i West Bengal.
Se program for turen (pdf - 345 kb)

Kulturtur til Knudaheio og Garborgheimen april/mai
Torstein Tunheim er vår kulturguide og vil kåsere om Garborg. Det blir felles bussreise. Nærmere orientering om tidspunkt og program følger seinere.
 


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (22.01.2010)

Skriv ut artikkel print symbol