Lyst til å gå i teater?


Medlemmene i Seniorforum inviteres herved til teaterkveld mandag 30. november kl. 19.30 -22.30 på Hamsunds stykke ”Sladder” .

Vi har fått reservert 50 billetter på gode plasser i parkett.

Vi har også forespurt om en fra teateret kan fortelle litt om stykket, de skulle prøve å få det til, - for øvrig kunne de ikke bekrefte dette på nåværende tidspunkt. Det er mulig å få reservert bord i pausen, dersom noen ønsker drikke, kaker eller snacks. Dette må den enkelte betale selv.

Svarfrist til teateret er den 13/11-09, det er derfor viktig at vi så snart som mulig får tilbakemelding fra dere som ønsker å være med. Svar sendes til følgende mailadresse: anne.bakke-erichsen@uis.no innen 12/11-09. Dette gjelder både i forhold til billett, type billett, honnør eller fullt betalende og reservasjon av bord. Regner med at det er plass til 2-4 rundt hvert bord. Det enkleste er at den enkelte selv på teateret bestiller og betaler hva en ønsker å kjøpe.

Vi har i utgangspunktet fått en gruppepris til kr.250.- det innebærer at medlemmer som har honnør betaler kr. 100,- og fullprisbetalende kr 180. Styret betaler mellomlegget direkte til teateret.

Vi bekrefter til teateret antall type billetter og ønske om reservasjon av bord 13/11- 09.

NB! Rent administrativt vil det være fint om dere selv henter billetten i luken på teateret. For oversiktens skyld ber vi om at dere ikke henter billettene før etter den 16/11-09.

Reservasjonene registreres fortløpende etter ”først til mølla” prinsippet. Vi håper at det blir plass til alle. Endelig oversikt over deltakere og eventuelle nye opplysninger sendes ut til dere etter 14/11-09.

Håper at flest mulige av dere har anledning til å delta på en hyggelig og innholdsrik kveld.


Vi gleder oss - vel møtt!


 


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (05.11.2009)

Skriv ut artikkel print symbol