Kunnskapsministeren til UiS

Onsdag 8. mai er det offisiell åpning av Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning (Læringsmiljøsenteret) ved kunnskapsminister Kristin Halvorsen. Hun vil også foreta avdukingen av Begeistringsmonumentet utenfor Studentenes hus på campus.

Onsdag 8. mai åpner kunnskapsminister Kristin Halvorsen Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning (Læringsmiljøsenteret) ved UiS. Fra klokken 10.15 til 12.15 deltar hun på et arrangement ved Læringsmiljøsenteret i anledning den offisielle åpningen.

Seinere på dagen, fra klokken 14.30 til 16 deltar hun på et møte med UiS-ledelsen.

Avduking av monument
Klokken 12.30 vil avdukingen av Begeistringsmonumentet bli foretatt på UiS campus. Kunnskapsministeren skal sammen med vinneren av tidenes første begeistringspris, Økonomi studentenes forening (ØSF), foreta avdukingen av monumentet.

BegeistRingsprisen har til nå blitt delt ut fire ganger for å gi en belønning til de som gir virkelig jobber for et godt studentmiljø på UiS. Alle de tidligere vinnerne har blitt invitert til avdukingen.

Etter en idé fra studentprest Stefan Emmerhoff var tanken å gi honnør til personer, organisasjoner eller foreninger som gjør en ekstra innsats for studentene på UiS.

Avdukingen finner sted utenfor Studentenes hus på campus.

Programmet for avdukingen:
12:30     Sang ved Studentsangforeningen
12:35     Prorektor Tor Hemmingsen innleder på vegne av UiS
12:40     Stefan Emmerhoff sier noe om historikken for prisen
12:45     Eirik Faret Sakariassen hilser på vegne av StOr
12:50     Kristin Halvorsen holder et innlegg knyttet til avduking av monumentet
12:55     Kristin Halvorsen sammen med ØSF avduker monumentet
13:00     Sang ved Studentsangforeningen
13:05     Kaffe og kaker

Les mer på www.sis.uis.no

Sist oppdatert av Silje Stangeland (06.05.2013)