Allmøte om administrativ organisering

Tirsdag 21.februar inviteres alle ansatte og StudentOrganisasjonen til allmøte om fremtidig administrativ organisering. Møtet er klokken 12.15 i auditorium 1 i Kjell Arholms hus.

Rektor Marit Boyesen vil ønske velkommen, og universitetsdirektør John B. Møst vil orientere om rammene for OU-arbeidet.

Videre vil prosjektleder for arbeidsgruppen for administrativ organisering, Kristiane Fjær Lindland, orientere om arbeidet i gruppen og skissere opp et foreløpig forslag til fremtidig administrativ organisering. Det blir også mulighet for å stille spørsmål til ledelsen og prosjektleder.

Les arbeidsgruppens innpillsnotat her. Innspill sendes på e-post til: kristiane.m.lindland@uis.no innen 1.mars.

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (20.02.2017)

Forelesningssal med mennesker.
Tirsdag 21.februar er det allmøte i auditorium 1 i Kjell Arholms hus.

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no