Nye styremedlemmer på UiS

Eimund Nygaard, Janne Johnsen, Eskild Holm Nielsen og Siri Espedal Kindem er de eksterne medlemmene som skal sitte i UiS-styret fra 1. januar 2016. Dette fikk UiS melding om fra Kunnskapsdepartementet i dag.

Nygaard er konsernsjef i Lyse, Johnsen er gruppeleder for Høyre i Rogaland fylkeskommune, Holm Nielsen er dekan ved Aalborg universitet og Espedal Kindem er direktør i Statoil.

Varamedlemmer for de eksterne blir avtroppende SSO-direktør Trude Marit Risnes og forskningssjef Stein Tore Nilsen ved SUS. Styret har funksjonstid fram til 31. juli 2019.

UiS-styret vil for øvrig bestå av:

• Rektor Marit Boyesen, UiS (leder)
  • Prorektor Dag Husebø, UiS (nestleder)
  • Førsteamanuensis Svein Tuastad, representant for de vitenskapelig ansatte
  • Seniorrådgiver Fredrik Skår, representant for de teknisk/administrativ ansatte
  • Stipendiat Sanne Lorentzen, representant for de midlertidig ansatte (valgt til 31.7.17.)
  • Amund Thomassen, studentrepresentant
  • Antonia Kvalsvik, studentrepresentant

Studentrepresentantene er valgt fram til 31.7.16.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (18.12.2015)

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no