• Fingre som skriver på pc

Digitalt læringsteam etablert

(31.08.2018) Uniped, IT-avdelingen og NettOp har etablert et digitalt læringsteam ved UiS.

• Styret ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte 6. september 2018

(31.08.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 6. september 2018. På dagsordenen står mellom anna status for samarbeid med SUS, klinisk medisinutdanning og bygg for helsevitskap.

• Kitty Kiellands hus

Endringer i Internasjonalt kontor

(29.08.2018) I kjølvannet av OU-prosessen gjennomfører Internasjonalt kontor (IK) i Utdanningsavdelingen en omstilling for å kunne yte bedre fellestjenester til alle seks fakultet. Endringene trer i kraft fra 1. september. Samtidig vil ansvaret for internasjonalt opptak og rekruttering overføres til felles opptakskontor i Enhet for studentservice.

• Undervisningssituasjon

Basiskurs i universitetspedagogikk - påmeldingsfrist 01.09.2018

(28.08.2018) Ansatte som ikke kan dokumentere pedagogisk og didaktisk kompetanse knyttet til høyere utdanning er forpliktet til å gjennomføre kurs i universitetspedagogikk innen to år etter tiltredelse. Vi er derfor glade for å kunne tilby et slikt kurs i 2018/19.

• Studenter sett ovenfra.

UiS-studenter får best informasjon om utveksling

(24.08.2018) En ny analyse fra Statistisk sentralbyrå viser at studenter ved Universitetet i Stavanger har minst andel studenter som opplever at manglende informasjon fra studiestedet er en hindring for å studere utenlands.

• Marit Boyesen

Oppfordrer ansatte til å søke rektorstillingen

(23.08.2018) Rektorstillingen ved UiS ble nylig utlyst, med søknadsfrist 15. september. Den nye rektoren blir leder for universitetets samlede virksomhet.

• Marit Boyesen og Harald Minge signerer ved bord

Næringsforeningen og UiS inngår samarbeidsavtale

(13.08.2018) Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Universitetet i Stavanger har inngått en forpliktende samarbeidsavtale. Avtalen skal bidra til å styrke regionens konkurransekraft.

• Jo Røislien og Jan Hauge.

Stavanger Forums formidlingspris til Jo Røislien

(13.08.2018) TV-personlighet og professor i medisinsk statistikk ved Universitetet i Stavanger, Jo Røislien, ble tildelt Stavanger Forums Formidlingspris for 2017 under UiS' semesteråpning mandag.

• Stortingsrepresentant Roy Steffensen holdt hovedtalen på semesteråpningen 2018

– Vent ikke på øyeblikk som ikke kommer

(13.08.2018) Hovedtaler Roy Steffensen siterte Bruce Springsteen og oppfordret på semesteråpningen studentene til å gripe øyeblikket.

• Rektor Marit Boyesen holder tale

Rektors tale på semesteråpningen

(13.08.2018) I dag holdt rektor ved UiS, Marit Boyesen, tale til studentene og de frammøtte på den offisielle semesteråpningen. Her kan du lese talen, som i sin helhet ble holdt på engelsk.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4     Neste »
Viser fra 11 til 20 av totalt 31 artikler