Prisdryss over masterstudenter

De beste av de beste ble hedret under avslutningsseremonien for masterstudenter på Teknisk-naturvitenskapelig fakultet i dag.

Foto: Siri Berge deler ut Talisman Best Student Award til Thomas Philip, Daniel Toka Eshragi og Yen Adams Sokama-Neuyam fra Ghana.

Fra scenen i Tjodhallen fikk studentene diplom for fullført master i teknologi. I tillegg ble det delt ut priser til noen av dem som har utmerket seg spesielt i løpet av sine studieår.

Siri Berge delte ut Talisman Energys årlige Best Student Award. Prisene gikk til indonesiske Thomas Philip (førsteplass, 50 000 kroner), norske Daniel Toka Eshragi (andreplass, 15 000 kroner) og Yen Adams Sokama-Neuyam fra Ghana (tredjeplass, 10 000 kroner).

Priset Halliburton
I tillegg delte fagforeningen Tekna ut to priser.

Studentprisen gikk til Lars Uglebakken, som har gått masterstudiet i petroleumsteknologi. Uglebakken fikk ros ikke bare for sine strålende karakterer på studiet, men også for arbeidet han har lagt ned i ulike studentverv. Terje Amundsen delte ut prisen.

Utdanningsprisen gikk til oljeserviceselskapet Halliburton, som i en årrekke har samarbeidet med UiS. Prisutdeler Melinda Kay Christensen roset selskapet for blant annet å bidra med spennende oppgaveemner for studentene. Helen Dreyer i Halliburton tok i mot prisen.

Høytidelig
Tjodhallen var fylt av stolte avgangsstudenter fra mange land. Mange av dem hadde også med seg foreldre, som ville oppleve den høytidelige overrekkelsen av masterdiplomet.

Hovedtaler var Dr Richard Otis fra universitetet i Wisconsin, USA. Studenttalen ble holdt av Ingeborg Siem Knudsen.

Musikkstudentene Nino Felbab og Anja Stojanovic fra Institutt for musikk og dans sto for det kunstneriske innslaget og professor Torleiv Bilstad var konferansier.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (18.06.2013)

Foto av Siri Berge som deler ut Talisman Best Student Award til Thomas Philip, Daniel Toka Eshragi og Yen Adams Sokama-Neuyam fra Ghana.
Siri Berge delte ut Talisman Best Student Award til Thomas Philip, Daniel Toka Eshragi og Yen Adams Sokama-Neuyam fra Ghana.
Foto av Lars Uglebakken som får overlevert Teknas studentpris av Terje Amundsen.
Lars Uglebakken fikk i dag overlevert Teknas studentpris av Terje Amundsen.
Foto av Melinda Kay Christensen og Helen Dreyer på scenen i Tjodhallen.
Melinda Kay Christensen var full av lovord for Halliburtons samarbeid med UiS-studentene. Helen Dreyer tok i mot Tekna-prisen.