Nye professorer ved UiS

Paul H. Nadeau, Arild Saasen og Ingebret Fjelde tilsettes i professor II-stillinger ved Universitetet i Stavanger.

Paul H. Nadeau ansettes i midlertidig stilling som professor II i petroleumsgeologi ved Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet, Institutt for petroleumsteknologi.

Arild Saasen er midlertidig ansatt i tre nye år som professor II i bore og brønnvæsker ved Institutt for petroleumsteknologi, TN. Han er ansatt som Technology Advisor ved Det Norske Oljeselskap ASA.

Ingebret Fjelde er midlertidig ansatt i tre år som professor II i økt oljeutvinning Institutt for petroleumsteknologi, TN. Han er ansatt som forskningsleder ved IRIS.Stillingen finansieres av COREC.

Sist oppdatert av Håkon Hapnes Strand (04.09.2012)

Foto av Ingebret Fjelde.
Ingebret Fjelde er forskningsleder ved IRIS og blir professor II ved Universitetet i Stavanger.
Foto av Paul H. Nadeau.
Paul H. Nadeau ansettes i midlertidig stilling som professor II i petroleumsgeologi.