To stands og egen UiS-camp under ONS

Under årets Offshore Northern Seas har Universitetet i Stavanger flere aktiviteter enn noen gang. Torsdag blir det en egen ONS-studentcamp på universitetsområdet. Fredag kan UiS-studenter få gratis inngang til messeområdet på ONS. Les mer og meld deg på her.

Et stort antall studenter og ansatte ved UiS har i år fått tilgang til det gigantiske arrangementet. De vil få muligheten til å se hele verdens energiindustri på nært hold.

Ledelse, ansatte og stipendiater ved Teknisk-naturvitenskapelig fakultet har fått tilbud om å besøke messen torsdag. Dagen etter får studenter inngang. Studentkonferansen er fullbooket, men det er fortsatt mulig å få gratis inngang til utstillingsområdet på fredag for alle UiS-studenter.

Meld deg på her hvis du er student!

UiS deltar på to stands
I tillegg er UiS representert på to messestands – som deltaker i Greater Stavangers paviljong og med egen stand for UiS Pluss i den såkalte «Jobs & Education Zone».

Tirsdag morgen kunne Elisabeth Faret, direktør i UiS Pluss, allerede bokføre sin første kunde som hadde meldt seg på til etter- og videreutdanningstilbudet.

Greater Stavangers paviljong står utendørs ved hall C (tennishallen). Paviljongen er designet av arkitektstudenter og laget av gjenvinnbare materialer.

ONS Campus
Torsdag arrangeres dessuten ONS Campus på universitetsområdet på Ullandhaug. Dette er et arrangement for studenter i eget telt på campus med presentasjoner av Statoil, DNV, GE Oil & Gas og Aker Solutions. Det blir gratis mat og paneldebatt.

Alle aktivitetene for studenter er annonsert på en egen Facebook-gruppe.

Det er ikke bare UiS-studenter som får muligheten til å ta del i ONS. Et antall studenter fra Høgskolen i Bergen får bo hos studenter ved UiS mens de er på besøk.

Sist oppdatert av Håkon Hapnes Strand (29.08.2012)

Foto av Greater Stavanger sin ONS-stand.
UiS er involvert i Greater Stavanger sin stand, som du finner i utendørsområdet utenfor hall C.
Foto av UiS Pluss sin ONS-stand.
UiS Pluss er til stede på ONS med egen stand (UiS Pluss-direktør Elisabeth Faret til venstre).
Foto av Peter André Schwarz på Greater Stavanger sin stand.
Rådgiver for Alumni og samfunnskontakt ved UiS, Peter André Schwarz, står på Greater Stavanger sin stand.