CIAM deltar i EU-prosjekt og samarbeider med amerikansk universitet

Senter for industriell teknologi og driftsledelse (CIAM) deltar i EU-prosjektet ”Sustainable Value Creation in Manufacturing Networks”. I tillegg styrker senteret sitt samarbeid med University of Cincinnati i USA.

Ti partnere fra Finland, Italia, UK, Norge og Tyskland er involvert i EU-prosjektet. Totalbudsjettet er på 4 millioner euro.

Les mer om prosjektet ”Sustainable Value Creation in Manufacturing Networks”.

Gjesteprofessor ved amerikansk universitet
Senter for industriell teknologi og driftsledelse (CIAM) har også styrket sitt samarbeid med University of Cincinnati i USA. Jayantha P. Liyanage har blitt utnevnt til gjesteprofessor ved School of Dynamic Systems ved det amerikanske universitetet. Liyanage er leder for CIAM ved UiS.

– Jeg ser virkelig fram til samarbeidet med universitetet i Cincinnati og til å utforske muligheter for å styrke aktiviteten ved CIAM, sier han.

Sist oppdatert av (15.06.2011)

Jayantha P. Liyanage
Jayantha P. Liyanage har blitt utnevnt til gjesteprofessor ved University of Cincinnati i USA.