– Ekstremsport for hjernen

Mastergradsutdanning øker dine karrieremuligheter betraktelig. Det mener Siri Bentsen, seniorrådgiver i Corporate Human Resources i Statoil.

Hun anbefalte alle de frammøtte bachelorstudentene ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet til å fortsette studiene etter de første tre årene.

– Hjernen en muskel som må trenes, og det å ta masterutdanning er ekstremsport for hjernen, sa Bentsen.

Må ha master
Hun viste flere eksempler på de store utfordringene hennes eget selskap står overfor hver dag, i Nordsjøen og på land. Bentsen var glad for at mange av de frammøtte allerede har bestemt seg for å ta master. Hun understreket at Statoil stort sett bare ansetter folk med høyere utdanning.

– Hvis dere vil være med å løse de oppgavene jeg nevnte, må dere ha master. Vi trenger folk som kan ta ansvar for egen læring, sa Bentsen.

Studietilbudet
Dekan Per Arne Bjørkum innledet informasjonsmøtet for bachelorstudentene. Etter foredraget stilte alle fagmiljøene på TekNat opp og gjorde seg tilgjengelige for spørsmål om studietilbudet på masternivå.

Se studietilbudet ved UiS 2010-2011 her

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (23.03.2010)

Seniorrådgiver Siri Bentsen ved Corporate Human Resources i Statoil holder foredrag.
Seniorrådgiver ved Corporate Human Resources på Statoil, Siri Bentsen, oppfordrer alle bachelorstudenter til å gå videre på master.