2008-forskere på internasjonal konferanse

Universitetet i Stavanger og IRIS er representert med fem forskere under den internasjonale konferansen University Network of Capitals of Culture (UNeECC) Annual Conference i Vilnius, Litauen, 22.-23. oktober.

Konferansen er for det internasjonale universitetsnettverket som består av byer som har vært eller skal bli europeiske kulturhovedsteder.

Under konferansen er det følgende foredrag av delegasjonen fra UiS og IRIS som var i forskergruppen for Stavanger 2008-prosjektet:

Professor Knud Knudsen,UiS: Does an Open Port widen people’s minds?

Seniorforsker Rune Dahl Fitjar, IRIS: Innovation, Collaboration and the Soft Institutions of the Stavanger region.

Førsteamanuensis Lennart Rosenlund, UiS: Stavanger as European Capital of Culture 2008: Social Determinants of the Reception.

Forskningsleder Hilmar Rommetvedt og seniorforsker  Christin Berg, IRIS: Stavanger as European Capital of Culture 2008: The Citizens’ Perspective.

Tekst: Egil Rugland

Sist oppdatert av (21.10.2009)

Fra Evenetyr i landskap som var ett av prosjektene under Stavanger 2008. Foto: Johannes W. Berg, Stavanger 2008.