Save the date! Forskning på digitalisering og helse ved UiS 30. oktober 2018

30. oktober arrangerer FIA og det Helsevitenskapelig fakultet i samarbeid med Forskningsnettverket for Helse og Teknologi ved UiS: "Forskning på digitalisering og helse. Workshop i prosjektutvikling".

Digitalisering er et stort satsingsområde både i Norge og EU. Forskere ved Helsevitenskapelig fakultet, UIS har mange spennende prosjekter på gang innenfor digitalisering og helse, og dette ønsker vi å bygge videre på for å bidra til å løfte dette fagfeltet på UiS. Vi vil derfor gjennom denne workshopen se nærmere på hvilke aktiviteter og forskergrupper på UiS som jobber med digitalisering innen helse, med fokus på å utvikle nye samarbeid, tverrfalighet og nye prosjekter. Vi har også invitert potensielle samarbeidspartnere fra regionen og vil gå inn i utlysningene fra EU, NFR og andre finansieringskilder som kan være aktuelle for forskere innen dette fagområdet.

Sett av datoen 30. oktober fra kl 12 – 16

Påmelding og program kommer senere

Kontakt: Kristin Aaser Lunde, rådgiver NFR, ved Forsknings og Innovasjonsavdelingen UiS

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (12.09.2018)