Grip sjansen på ONS!


ONS 2018 byr på mange muligheter for ansatte ved UiS. Sjekk hva du kan få med deg av faglige foredrag, og hvordan du kan få billett til konferansedelen og utstillingen.

Universitetet er i år til stede med egen UiS-stand, og både studenter, forskere og ledere helt opp til rektor kommer til å delta.

ONS kan også være interessant for mange ansatte, ikke bare dem som jobber med energi og teknologi.

Stor konferanse

Konferansedelen av ONS består av 600 foredrag, fordelt på en rekke programmer og sesjoner.

Temaene dreier seg ikke bare om teknologi og innovasjon innenfor olje, gass og fornybar, men også geopolitikk, digitalisering, datasikkerhet, ledelse og mer.

Det fins et eget teknisk program for rent faglige foredrag, som blant annet tar for seg boring, automatiserte operasjoner, olje- og gassproduksjon i Barentshavet, IOR, kunstig intelligens og annet.

I tillegg er det et eget program for den lille forelesningssalen Centre Court, hvor temaet i år er The Future Society Lab.

Se hele konferanseprogrammet her: http://www.ons.no/programme/. Klikk på Conference for det generelle programmet og Technical Sessions for det faglige. Programmet for Centre Court finner du her: http://www.ons.no/conference/centre-court-2/

UiS på ONS

UiS har i år en egen stand på 42 kvadratmeter, som ansatte kan bruke som møteplass. Standen vil være bemannet med ansatte fra Det nasjonale IOR-senteret, UiS EVU, Future Energy Hub, CIAM, TN-fakultetet og Strategi- og kommunikasjonsavdelingen.

Ønsker du å invitere samarbeidspartnere til vår stand, vennligst ta kontakt med Vibecke Lykke Olsen i Strategi- og kommunikasjonsavdelingen, som er koordinator for UiS-aktivitetene på ONS.

UiS-standen har nummer 9424 og ligger i Hall 9, like ved Centre Court.

Konseptet for standen er «Sound of Science». UiS har laget en egen podcast-kanal hvor hver episode er et intervju med en forsker, og besøkende kan lytte til disse intervjuene på standen. Flere episoder blir spilt inn som «live-sendinger» på vår stand i løpet av ONS.

UiS inviterer altså omverdenen til å lytte til vår kunnskap, samtidig som vi er lydhøre for de besøkendes interesser og behov.

Studentene

Universitetet er også til stede på ONS Young. Alle studenter kommer gratis inn på University Day, som er et eget arrangement for studenter den 28. august. Vi håper flest mulig UiS-studenter får mulighet til å være med, dersom programmet er relevant for dem. Se program her

Ønsker du å få med deg noe på ONS?

  • Den billigste ONS-billetten koster 360 kroner. Den gir blant annet adgang til utstillingen (Exhibition), alle de 160 tekniske sesjonene og 110 arrangementer på Centre Court’en.
  • Et dagspass til 3.290 kroner gir også adgang til den generelle konferansen.
  • Ukespass koster 13.990 kroner. 

Billetter kan kjøpes helt opp til og under arrangementet. 

Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet dekker billetter for sine ansatte som ønsker å delta på ONS Exhibition. For å bestille billetter digitalt må du innen 15. august sende tittel, navn, e-postadresse, mobilnummer og institusjonsnavn til din instituttleder, som tar det videre til fakultetsadministrasjonen.

Ansatte på andre enheter bes ta kontakt med sin nærmeste leder.

Gratis buss

Alle som har adgangskort til ONS reiser gratis med Kolumbus ved å vise ONS-badgen. 

 

 


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (17.08.2018)

Skriv ut artikkel print symbol
Skisse av UiS-stand på ONS 2018
Skisse av årets stand