Lanserer forelesningsserie om energi og bærekraft


Førstkommende mandag inviterer linjeforeningen for masterprogrammet Energy, Environment and Society og forskernettverket for miljøvennlig energi ved UiS til den første av en rekke åpne forelesninger om energi og bærekraft.

Forelesningsserien, som har fått navnet UiS Energy and Sustainability Bootcamp, tar for seg framtidens energi, bærekraftig utvikling, miljøkommunikasjon og øvrige problemstillinger som må adresseres for å forme et samfunn i tråd med FNs bærekraftsmål.

Første forelesning finner sted mandag 5. mars, i Kjølv Egelands hus kl. 12.15–14.00. Forelesere er Siri Kalvig, leder av Forskingsnettverket for miljøvennlig energi ved UiS og IRIS, og Harald Nils Røstvik, professor ved Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging.

I forelesningen presenteres forskningsnettverket og dets ulike forskningsområder. Det blir lagt spesielt stor vekt på UiS’ initiativer for en bærekraftig campus, og Future Energy Hub - et større prosjekt om å realisere grønnere bygg og bydeler i samarbeid med fylkeskommune og industri.

Forelesningene skal holdes hver 14. dag gjennom hele semesteret.

Her kan du melde deg på den første forelesningens Facebook-arrangement.


Sist oppdatert av Live Kolstad Kvalsvik (02.03.2018)

Skriv ut artikkel print symbol
Siri Kalvig.
Siri Kalvig, leder av Forskingsnettverket for miljøvennlig energi ved UiS og IRIS.
Professor Harald Røstvik.
Harald Røstvik, professor ved Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging.