Bø fortsetter som dekan

Øystein Lund Bø ble i styremøte fredag ansatt i ny åremålsperiode som dekan ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet fra 1.3.2018 t.o.m. 28.2.2022.

Bø har vært ansatt i åremålsstilling som dekan ved fakultet fra 1.3.2014. Han kom da fra stillingen som forskningsdirektør innenfor energi og risikostyring ved IRIS. Bø har også erfaring som seniorrådgiver ved Roxar og forsker ved IRIS Petroleum. I tillegg har han ivaretatt deltidsstillinger som teknologirådgiver ved Multi Phase Meters og foreleser ved UiS.

Bø avla doktorgraden i fysikk (Dr.scient) ved Universitetet i Oslo i 1997 etter å ha blitt Cand Scient samme sted i 1993. Ingeniørutdanning med spesialisering i elektroteknikk/teleteknikk gjennomførte han ved Høgskolesenteret i Rogaland i 1987-1990. Han har også delfag i økonomi/finans og fagbrev som elektromontør.

Sist oppdatert av May Merete Tjessem Opdal (27.11.2017)

Øystein Lund Bø