Vant iPad

Student Svein Kåre Dahle ble trukket ut som den heldige vinneren av en iPad blant deltagerne i spørreundersøkelsen i forbindelse med campusutviklingsprosjektet.

Campusutviklingsprosjektet på Kjølv Egelands og Ivar Langens hus undersøker hvordan arealene best kan brukes for bedre læringsmiljø og mer innovasjon gjennom å skape gode møteplasser for samarbeid for ansatte og studenter.

Blant annet er det gjennomført en undersøkelse hvor studenter ble spurt om hvordan de opplever bygningen i dag, hva de savner og hva de ønsker seg mer av.

Dahle er en av over 200 studentene som svarte i studentundersøkelsen.
– Jeg svarer alltid på slike undersøkelser. Slik kan vi være med å bestemme, og gjøre det bedre for studenter, sier Dahle som er masterstudent i Industriell økonomi.

Han fikk overrakt gevinsten fra Øystein Lund Bø, dekan ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet.

Tekst og foto: Karoline Reilstad

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (14.09.2017)

Dekan Øystein Lund Bø overrekker iPad til student Svein Kåre Dahle.
Dekan Øystein Lund Bø overrekker gevinsten til student Svein Kåre Dahle.