Prestisjepris til Bratvold

Professor Reidar Bratvold ved Institutt for petroleumsteknologi ved Universitetet i Stavanger mottar pris for sin forskning innen investerings- og beslutningsanalyse.

Prisen han mottar, SPE Managment and Information Award 2017, er en høythengende utnevnelse kun et fåtall forskere innen feltet oppnår. Prisutdeler SPE (Society of Petroleum Engineers) er den største medlemsorganisasjonen for ledere, ingeniører, forskere og andre fagfolk innen olje- og gassindustrien.

Om prisen: SPE Management and Information Award anerkjenner fremragende prestasjoner som bidrar til videreutvikling av ledelse og informasjon i olje- og gassindustrien. Prisen var tidligere kjent som Economics and Evaluation Award.

Bratvold mottar prisen 10. oktober under SPEs årlige prisutdeling. Prisutdelingen er en del av SPEs årlige konferanse og utstilling som finner sted i San Antonio, Texas fra 9. til 11. oktober.

Tekst: Kjersti Riiber

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (15.08.2017)

Professor Reidar Bratvold ved Universitetet i Stavanger.
Professor Reidar Bratvold. Foto: Mari Løvås