Pris til geologistudenter

Masterstudent Victoria C. F. Pettersen og doktorgradsstudent Sayyid Suhail Ahmad (begge fra Institutt for petroleumsteknologi) fikk henholdsvis første- og andreplass for sine artikler under en internasjonal konferanse nylig.

Masterstudent Victoria C. F. Pettersen vant førsteprisen i «Best Student Paper» med artikkelen «Tectono-stratigraphic development of the Cenozoic sedimentary succession of the shallow water Norwegian Sea». Hennes veileder har vært førsteamanuensis II Sylvia Nordfjord ved UiS og Statoil.

Doktorgradsstudent Sayyid Suhail Ahmad vant andreprisen i «Best Student Paper» med artikkelen «Low-frequency analysis from permeable and fractured rocks in the central North Sea - A possible Krauklis-wave phenomenon». Ahmads veiledere er professor Alejandro Escalona, førsteamanuensis Wiktor Weibull og professorll Robert James Brown (alle fra UiS).

– Disse anerkjennelsene viser at det er stor kvalitet på utdanningen ved Institutt for petroleumsteknologi, og vi anbefaler flere studenter å delta på slike arrangementer, sier Pettersen.

Konferansen «European Association of geoscientists and Engineers (EAGE)» er en av de største i Europa innen petroleumsrelatert geologi og ble arrangert i  Paris 12.-15.juni.

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (21.06.2017)

To studenter viser artiklene de vant pris for.
Victoria C. F. Pettersen og Sayyid Suhail Ahmad.