Statoil: «Norsk sokkel i en grønn framtid»

Arne Sigve Nylund, konserndirektør i Statoil, holder foredrag om behovet for ny arbeidskraft framover.

Mange studiesøkere har vendt seg bort fra tradisjonelle petroleumsstudier etter vanskelige tider for bransjen de siste to årene. Men industrien selv er sikker på at de vil ha behov for ny kompetanse i lang tid framover, og innenfor mange fag og disipliner.

Hvordan ser Statoil for seg en framtid hvor økende energibehov møter krav til redusert karbonavtrykk? Og hvilken rolle kan dagens og morgendagens studenter spille i den framtiden?

Disse og andre spørsmål kan du få svar på hvis du møter opp for å høre på Arne Sigve Nylunds foredrag under Åpen dag på UiS. Nylund er konserndirektør for norsk sokkel i Statoil.

Arrangementet starter klokken 12.15 i auditorium A-101 i Kjølv Egelands hus (like ved inngangen til biblioteket) på campus Ullandhaug.

Les alt om Åpen dag 2017

Tekst: Leiv Gunnar Lie

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (15.03.2017)

Arne Sigve Nylund, konserndirektør for norsk sokkel i Statoil