• UiS og HEU signerer samarbeidsavtale.

UiS inngår avtale med kinesiske Harbin Engineering University

(20.08.2018) Universitetet i Stavanger (UiS) inngikk den 7. august en avtale om forskningssamarbeid og studentutveksling med Harbin Engineering University (HEU) i Kina.

• Skisse av UiS-stand på ONS 2018

Grip sjansen på ONS!

(16.08.2018) ONS 2018 byr på mange muligheter for ansatte ved UiS. Sjekk hva du kan få med deg av faglige foredrag, og hvordan du kan få billett til konferansedelen og utstillingen.

• Marit Boyesen og Harald Minge signerer ved bord

Næringsforeningen og UiS inngår samarbeidsavtale

(13.08.2018) Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Universitetet i Stavanger har inngått en forpliktende samarbeidsavtale. Avtalen skal bidra til å styrke regionens konkurransekraft.

• Jo Røislien og Jan Hauge.

Stavanger Forums formidlingspris til Jo Røislien

(13.08.2018) TV-personlighet og professor i medisinsk statistikk ved Universitetet i Stavanger, Jo Røislien, ble tildelt Stavanger Forums Formidlingspris for 2017 under UiS' semesteråpning mandag.

• Stortingsrepresentant Roy Steffensen holdt hovedtalen på semesteråpningen 2018

– Vent ikke på øyeblikk som ikke kommer

(13.08.2018) Hovedtaler Roy Steffensen siterte Bruce Springsteen og oppfordret på semesteråpningen studentene til å gripe øyeblikket.

• Rektor Marit Boyesen holder tale

Rektors tale på semesteråpningen

(13.08.2018) I dag holdt rektor ved UiS, Marit Boyesen, tale til studentene og de frammøtte på den offisielle semesteråpningen. Her kan du lese talen, som i sin helhet ble holdt på engelsk.

• Inge Christ skyter opp rakett sammen med elevene Anne Nijdam og Rikke Harveland Ølberg.

Toppkarakterer til unge studenter

(02.08.2018) I sju år har forskerspirer på St. Olav videregående skole fått lov til å ta universitetsfag på UiS. Tross sin unge alder høster de toppkarakterer.

• Bedre beslutninger i boreoperasjoner

(02.08.2018) Den 15. juni tok Svitlana Rasheva doktorgraden ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet.

• Vikinger på Jernaldergården

Ta med en forsker i ferien!

(29.06.2018) Sommerferien står for døren, og Universitetet i Stavanger lanserer en podkastserie som er som skapt for hengekøyen. Først ut er en serie om vikingtiden.

• Service på brannvarslinghøyttalerne i KE-hus

(26.06.2018) Statsbygg skal ha service på brannvarslinghøyttalerne i Kjølv Egelands hus søndag 1. juli. Det vil bli en del støy i forbindelse med arbeidet, som vil starte klokken 08.00 og pågå hele dagen.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 41 til 50 av totalt 50 artikler