• Fingre som skriver på pc

Digitalt læringsteam etablert

(31.08.2018) Uniped, IT-avdelingen og NettOp har etablert et digitalt læringsteam ved UiS.

• Styret ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte 6. september 2018

(31.08.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 6. september 2018. På dagsordenen står mellom anna status for samarbeid med SUS, klinisk medisinutdanning og bygg for helsevitskap.

• Kitty Kiellands hus

Endringer i Internasjonalt kontor

(29.08.2018) I kjølvannet av OU-prosessen gjennomfører Internasjonalt kontor (IK) i Utdanningsavdelingen en omstilling for å kunne yte bedre fellestjenester til alle seks fakultet. Endringene trer i kraft fra 1. september. Samtidig vil ansvaret for internasjonalt opptak og rekruttering overføres til felles opptakskontor i Enhet for studentservice.

• Undervisningssituasjon

Basiskurs i universitetspedagogikk - påmeldingsfrist 01.09.2018

(28.08.2018) Ansatte som ikke kan dokumentere pedagogisk og didaktisk kompetanse knyttet til høyere utdanning er forpliktet til å gjennomføre kurs i universitetspedagogikk innen to år etter tiltredelse. Vi er derfor glade for å kunne tilby et slikt kurs i 2018/19.

• Tomasz Wiktorski

Forelesningsrekke om naturvitenskap og matematikk

(27.08.2018) I høst arrangerer Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet forelesningsrekken “The future is now – Shaping our world with science and maths”. Først ut er Tomasz Wiktorski, som onsdag 29. august holder foredrag om stordata og digitalisering. Foredraget er åpent for alle interesserte.

• Studenter sett ovenfra.

UiS-studenter får best informasjon om utveksling

(24.08.2018) En ny analyse fra Statistisk sentralbyrå viser at studenter ved Universitetet i Stavanger har minst andel studenter som opplever at manglende informasjon fra studiestedet er en hindring for å studere utenlands.

• Marit Boyesen

Oppfordrer ansatte til å søke rektorstillingen

(23.08.2018) Rektorstillingen ved UiS ble nylig utlyst, med søknadsfrist 15. september. Den nye rektoren blir leder for universitetets samlede virksomhet.

• Illustrasjonsbilde Moskva

Vellykket sommerskole i Moskva

(22.08.2018) Fra 30. juli til 3. august deltok 18 studenter og fire forelesere fra Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet på en ukes sommerskole ved Gubkin University i Moskva.

• Foto fra Søviknes' forrige besøk på IOR-senteret.

Statsrådbesøk med paneldebatt på UiS

(20.08.2018) Olje- og energiminister Terje Søviknes besøker Universitetet i Stavanger klokken 0900 torsdag 23. august.

• helse vest logo

FUNDING! Helse Vest forskingsmidlar

(20.08.2018) Helse Vest sine forskingsmidlar skal medverke til å sikre forskingsaktivitet i helseføretaka i regionen. Fristen for å søkje midlane er 15. september 2018.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler