• Bjørg Frøysland Oftedal

Bjørg Frøysland Oftedal professor i helsevitenskap

(12.09.2018) Bjørg Frøysland Oftedal ved Det helsevitenskapelige fakultet er tildelt opprykk til professor i helsevitenskap.

• Save the date! Forskning på digitalisering og helse ved UiS 30. oktober 2018

(11.09.2018) 30. oktober arrangerer FIA og det Helsevitenskapelig fakultet i samarbeid med Forskningsnettverket for Helse og Teknologi ved UiS: "Forskning på digitalisering og helse. Workshop i prosjektutvikling".

• FUNDING: NORM lyser ut midler til forskning innen antibiotikaresistens

(11.09.2018) NORM - Norsk overvåkingssystem for antibiotikaresistens hos mikrober lyser ut forskningsmidler med frist 1. oktober 2018. Det kan søkes om midler til forskning med følgende formål: 1) kartlegge resistens mot antimikrobielle midler i mikrober 2) fremme kunnskap om årsaker til resistensutvikling i mikrober 3) fremme kvaliteten på forebyggende tiltak mot utvikling og utbredelse av resistens

• FUNDING: Nå kan du søke om forskningsmidler fra UH-nett Vest

(11.09.2018) UH-Nett Vest lyser nå ut totalt 1 900 000 nok til forskningsprosjekter av høy faglig kvalitet, samfunnsmessig relevans og dokumentert gjennomførbarhet. Det tildeles normalt 250.000 per søknad, og enkeltprosjekter hvor minst tre av institusjonene i UH-nett Vest står bak søknaden kan søke. Søknadsfrist er 15. oktober 2018

• NFR logo

FUNDING: Post-doctoral fellowships in Japan from The Research Council of Norway

(11.09.2018) On behalf of the Japan Society for the Promotion of Science (JSPS), the Research Council is announcing funding for two post-doctoral research fellowships in Japan in all fields of the humanities, social sciences, natural sciences and technology. Application deadline is 22.11.2017 13:00 CET

• Jan Tore Sanner

Mange innspill til ny reform da Sanner og Nybø besøkte UiS

(10.09.2018) Statsrådene Jan Tore Sanner og Iselin Nybø fikk mange innspill til kompetansereformen, «Lære hele livet», da Kunnskapsdepartementet inviterte til innspillsmøte om reformen på Universitetet i Stavanger 10. september.

• Per Fjeld, Gerd Seehus og Chunming Rong viser fram glass-statuetten som er beviset på prisen for å være en framtidsrettet by.

Stavanger fikk smartby-pris i Kina

(07.09.2018) Triangulum-prosjektet i Stavanger mottok fredag pris som «Framtidsrettet by» for sitt arbeid med å teste ut nye, bærekraftige løsninger.

• Professor Chunming Rong og førsteamanuensis Antorweep Chakravorty har utviklet teknologien bitYoga.

Datakontroll er redningen for delekulturen

(04.09.2018) – Vi skaper neste generasjon internett ved å gi brukerne kontroll over egen data. Med bitYoga kan du fortsatt dele innhold, men kryptere, slik at ingen tredjepart kan nyttegjøre seg av innholdet ditt.

• Teknologi i verdensrommet.

Forelesning om romteknologi

(03.09.2018) Steen Eiler Jørgensen fra Science Talenter i Danmark holder foredraget "Space science, technology, and exploration: The ultimate fate of humanity," torsdag 6. september klokken 16.15.

• Gravemaskin i aksjon.

Første spadestikk for nytt sykehus på Universitetsområdet

(03.09.2018) I dag var helseminister Bent Høie på Universitetsområdet for å ta første spadestikk for det nye sykehuset.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler