• Karianne Skogland Enerstved

Doktorgrad om miljøpåvirkning av oljevirksomhet

(02.07.2018) Karianne Skogland Enerstvedt (33) har disputert til doktorgraden i biologisk kjemi ved Universitetet i Stavanger.

• Vikinger på Jernaldergården

Ta med en forsker i ferien!

(29.06.2018) Sommerferien står for døren, og Universitetet i Stavanger lanserer en podkastserie som er som skapt for hengekøyen. Først ut er en serie om vikingtiden.

• helse vest logo

FUNDING! Helse Vest forskingsmidlar

(28.06.2018) Helse Vest sine forskingsmidlar skal medverke til å sikre forskingsaktivitet i helseføretaka i regionen. Fristen for å søkje midlane er 15. september 2018.

• Service på brannvarslinghøyttalerne i KE-hus

(26.06.2018) Statsbygg skal ha service på brannvarslinghøyttalerne i Kjølv Egelands hus søndag 1. juli. Det vil bli en del støy i forbindelse med arbeidet, som vil starte klokken 08.00 og pågå hele dagen.

• nfr logo

FUNDING! Deadline in September for research projects and knowledge-building projects

(24.06.2018) The Research Council of Norway (RCN) is calling for projects within many thematic areas, with deadline 12.09.18. Don’t wait until after summer, start planning your proposal today!

• Folk på kurs

WORKSHOP: Understand the review process - Learn to think like a grant proposal evaluator

(24.06.2018) The competition for funding from national and international research councils is increasingly tough, and only the very best grant proposals succeed. Through your grant proposal you want to engage and win the good will of the review panel from the very first sentence, but to achieve that you need to understand how reviewers think and work. This workshop will not only teach you the details of the enigmatic grant review process, but you will also get your hands wet and experience for yourself what it is like to review grants.

• illustrasjon forelesning

Utdanningsprosjekt ved TN i 2018: tildelinger

(21.06.2018) TN-fakultetet satser på kvalitet i undervisningen. Siden 2017 har dekanen årlig lyst ut 1 mill til strategiske utdanningsprosjekt som skal bidra til å heve kvaliteten på undervisningen og læringsmiljøet ved fakultetet.

• Masterstudenter i kjemi, med dekan Øystein Lund Bø og instituttleder Gro Johnsen.

Lykke til, masterstudenter!

(19.06.2018) I år har 405 masterstudenter fra 46 ulike nasjoner blitt uteksaminert ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet. Mandag 18. juni var det i den anledning duket for fest i Tjodhallen.

• Byplanleggingsstudentene Eileen Selland og Eivind Knutsen

Hvordan skal vi forme fremtidens byer?

(15.06.2018) Masterstudentene i byplanlegging presenterte fredag 15. juni sine oppgaver. De tar alle for seg høyaktuelle tema, slik som autonome kjøretøy, nær-nullenergibygg og bruk av grøntområder.

• Illustrasjonsfoto av ingeniør og lege - Pumps & Pipes

Bli med på Pumps & Pipes Norway

(15.06.2018) Denne nye konferansen er en innovasjonsplattform hvor fagfolk fra industrien og helsesektoren kan dele kunnskap, utfordringer og metoder for å skape innovasjon og nye forretningsmuligheter.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler