• plakat

Forelesning om matematiske grunnlag for industriroboter

(02.10.2018) Førsteamanuensis Kristian Thorsen, UiS, holder torsdag 4. oktober foredrag om "Mathematical foundations for industrial robots".

• Helleik Syse presenterer under Nordic Edge 2018

– Vi må bli flinkere til å tenke grønt sammen

(02.10.2018) Future Energy Hub ved UiS inviterte til energikonferanse under årets Nordic Edge. El-fly, grønne investeringer og fremtidens energisystem stod i fokus. Etter konferansen sitter de igjen med optimisme og tro på at samarbeid er nøkkelen.

• Illustrasjonsfoto av ingeniør og lege - Pumps & Pipes

Bli med på Pumps & Pipes Norway

(01.10.2018) Interessert i å høre om hvordan teknologi fra oljesektoren kan brukes i helsevesenet, og motsatt?

• Ben David Normann og Ana Llopis Alvarez med blomsterbuketter etter at de vant regionfinalen i Forsker grand prix 2018.

Hvem blir Norges beste forskningsformidler?

(28.09.2018) Ben David Normann og Ana Llopis Alvarez representerer UiS i finalen i Forsker grand prix i Tromsø, lørdag kveld. Arrangementet strømmes, så alle interesserte kan følge med på sendingen.

• Plakat Forskernatt

Janne & Jostein på Universitetsbiblioteket i dag

(28.09.2018) I dag klokken 19 kan du høre Janne & Jostein snakke om barn og oppvekst i sitt kulturelle talkshow: Alle tiders oppvekst.

• UiS stand Nordic Edge

UiS er med på den største smartby-arenaen i Norden

(26.09.2018) UiS er sterkt tilstede under Nordic Edge, med representanter på stand, egen sesjon under energikonferansen, EdTech og flere spennende foredrag.

• Dekan Øystein Lund Bø ønsket studentene ved fakultetet velkommen til Bachelor- og masterdagen 2018.

Bachelor- og masterdagen – go for it!

(26.09.2018) Både bedrifter og studenter fant nytte i bachelor- og masterdagen, 25. september. Det var stor interesse for studentoppgaver, spesielt når som prosessen når skal forenkles med en ny oppgaveportal.

• Bilde av Ana Llopis Alvarez og Ben David Normann på scenen i Forsker grand prix.

UiS vant Forsker grand prix

(25.09.2018) Forsker grand prix ble en festkveld for forskningen. Det var Ben David Normann fra UiS som gikk av med seieren, med sin formidling av forskning på universet. Lørdag står han på scenen i den nasjonale finalen i Tromsø, sammen med blant andre Ana Llopis Alvarez, også hun fra UiS.

• Stipendiat Hilda Bø Lyng

Ulike forskere leker bra

(25.09.2018) Hva er de største hindrene for at en medisiner og en oljeingeniør skal kunne samarbeide? Hilda Bø Lyng ble overrasket over svaret hun fant.

• illustrasjonsbilde forskning

Forskningstermin for perioden 2019/2020 - Søknadsfrist 15. oktober 2018

(24.09.2018) Faste vitenskapelige ansatte kan søke om Forskningstermin 2018/2019. Søknaden sendes til instituttleder. Fristen for å søke er 15. oktober.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler