• Fingre som skriver på pc

Digitalt læringsteam etablert

(31.08.2018) Uniped, IT-avdelingen og NettOp har etablert et digitalt læringsteam ved UiS.

• Styret ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte 6. september 2018

(31.08.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 6. september 2018. På dagsordenen står mellom anna status for samarbeid med SUS, klinisk medisinutdanning og bygg for helsevitskap.

• Kitty Kiellands hus

Endringer i Internasjonalt kontor

(29.08.2018) I kjølvannet av OU-prosessen gjennomfører Internasjonalt kontor (IK) i Utdanningsavdelingen en omstilling for å kunne yte bedre fellestjenester til alle seks fakultet. Endringene trer i kraft fra 1. september. Samtidig vil ansvaret for internasjonalt opptak og rekruttering overføres til felles opptakskontor i Enhet for studentservice.

• Undervisningssituasjon

Basiskurs i universitetspedagogikk - påmeldingsfrist 01.09.2018

(28.08.2018) Ansatte som ikke kan dokumentere pedagogisk og didaktisk kompetanse knyttet til høyere utdanning er forpliktet til å gjennomføre kurs i universitetspedagogikk innen to år etter tiltredelse. Vi er derfor glade for å kunne tilby et slikt kurs i 2018/19.

• Studenter sett ovenfra.

UiS-studenter får best informasjon om utveksling

(24.08.2018) En ny analyse fra Statistisk sentralbyrå viser at studenter ved Universitetet i Stavanger har minst andel studenter som opplever at manglende informasjon fra studiestedet er en hindring for å studere utenlands.

• Marit Boyesen

Oppfordrer ansatte til å søke rektorstillingen

(23.08.2018) Rektorstillingen ved UiS ble nylig utlyst, med søknadsfrist 15. september. Den nye rektoren blir leder for universitetets samlede virksomhet.

• Barnevernsproffer snakker til studenter på bachelor i barnevern ved Universitetet i Stavanger.

Fikk råd av proffene

(23.08.2018) Ungdom som har kjent Barnevernet på kroppen delte sterke historier og ga gode råd til ferske barnevernsstudenter.

• helse vest logo

FUNDING! Helse Vest forskingsmidlar

(20.08.2018) Helse Vest sine forskingsmidlar skal medverke til å sikre forskingsaktivitet i helseføretaka i regionen. Fristen for å søkje midlane er 15. september 2018.

• Frokostseminar om læringsutbyttebeskrivelser

(20.08.2018) "Lærer studentene det vi har sagt de skal lære?" er tema når ansatte på SV inviteres til frokostseminar torsdag 6. september. Professor Arild Raaheim fra UiB vil dele sine erfaringer med læringsutbyttebeskrivelser.

• Marit Boyesen og Harald Minge signerer ved bord

Næringsforeningen og UiS inngår samarbeidsavtale

(13.08.2018) Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Universitetet i Stavanger har inngått en forpliktende samarbeidsavtale. Avtalen skal bidra til å styrke regionens konkurransekraft.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER