• Bjørg Frøysland Oftedal

Bjørg Frøysland Oftedal professor i helsevitenskap

(12.09.2018) Bjørg Frøysland Oftedal ved Det helsevitenskapelige fakultet er tildelt opprykk til professor i helsevitenskap.

• Save the date! Forskning på digitalisering og helse ved UiS 30. oktober 2018

(11.09.2018) 30. oktober arrangerer FIA og det Helsevitenskapelig fakultet i samarbeid med Forskningsnettverket for Helse og Teknologi ved UiS: "Forskning på digitalisering og helse. Workshop i prosjektutvikling".

• FUNDING: Nå kan du søke om forskningsmidler fra UH-nett Vest

(11.09.2018) UH-Nett Vest lyser nå ut totalt 1 900 000 nok til forskningsprosjekter av høy faglig kvalitet, samfunnsmessig relevans og dokumentert gjennomførbarhet. Det tildeles normalt 250.000 per søknad, og enkeltprosjekter hvor minst tre av institusjonene i UH-nett Vest står bak søknaden kan søke. Søknadsfrist er 15. oktober 2018

• Gruppe rundt bord hører på mann som snakker.

- Akademisk treenighet

(11.09.2018) Viktigheten av en meningsskapende sammenheng mellom læring, undervisning og vurdering (akademisk treenighet), var noe av det Arild Raaheim trakk fram på frokostmøte om læringsutbyttebeskrivelser.

• NFR logo

FUNDING: Post-doctoral fellowships in Japan from The Research Council of Norway

(11.09.2018) On behalf of the Japan Society for the Promotion of Science (JSPS), the Research Council is announcing funding for two post-doctoral research fellowships in Japan in all fields of the humanities, social sciences, natural sciences and technology. Application deadline is 22.11.2017 13:00 CET

• Jan Tore Sanner

Mange innspill til ny reform da Sanner og Nybø besøkte UiS

(10.09.2018) Statsrådene Jan Tore Sanner og Iselin Nybø fikk mange innspill til kompetansereformen, «Lære hele livet», da Kunnskapsdepartementet inviterte til innspillsmøte om reformen på Universitetet i Stavanger 10. september.

• Ingeborg Eliassen

Oktoberfest med en faglig vri

(10.09.2018) Samfunnsviterne UiS inviterer 3. oktober til spennende fagdag om Tyskland og EU.

• Program for studentaktiv læring

(10.09.2018) Det nye direktoratet Diku lyser ut inntil 40 millioner kroner til prosjekter som skal utvikle, prøve ut, evaluere og ta i bruk studentaktive læringsformer og læringsfremmende vurderingsformer. Søknadsfrist er 10. desember.

• Gravemaskin i aksjon.

Første spadestikk for nytt sykehus på Universitetsområdet

(03.09.2018) I dag var helseminister Bent Høie på Universitetsområdet for å ta første spadestikk for det nye sykehuset.

• Stipendiat Ingrid Rusnes med presskanne og kaffekopp i Institutt for medie- og samfunnsfags lokaler.

Stipendipraten: Bli kjent med Ingrid Rusnes

(31.08.2018) Stipendiat Ingrid Rusnes forsker på hvilken mening eller verdi lønnet arbeid har i livene våre. Selv føler hun seg privilegert som får bruke flere år på jobb til å dyrke nysgjerrigheten sin – mens hun drikker kaffe i særklasse.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 11 til 20 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER