• Vikinger på Jernaldergården

Ta med en forsker i ferien!

(29.06.2018) Sommerferien står for døren, og Universitetet i Stavanger lanserer en podkastserie som er som skapt for hengekøyen. Først ut er en serie om vikingtiden.

• helse vest logo

FUNDING! Helse Vest forskingsmidlar

(28.06.2018) Helse Vest sine forskingsmidlar skal medverke til å sikre forskingsaktivitet i helseføretaka i regionen. Fristen for å søkje midlane er 15. september 2018.

• nfr logo

FUNDING! Deadline in September for research projects and knowledge-building projects

(24.06.2018) The Research Council of Norway (RCN) is calling for projects within many thematic areas, with deadline 12.09.18. Don’t wait until after summer, start planning your proposal today!

• Folk på kurs

WORKSHOP: Understand the review process - Learn to think like a grant proposal evaluator

(24.06.2018) The competition for funding from national and international research councils is increasingly tough, and only the very best grant proposals succeed. Through your grant proposal you want to engage and win the good will of the review panel from the very first sentence, but to achieve that you need to understand how reviewers think and work. This workshop will not only teach you the details of the enigmatic grant review process, but you will also get your hands wet and experience for yourself what it is like to review grants.

• Professor Oluf Langhelle med prosjektets konsortium og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Overrakte rapport om elektrisk infrastruktur til samferdselsministeren

(20.06.2018) Elektrisk vei kan ha store klimaeffekter for godstransporten, ifølge forskningsprosjektet ELinGO, som professor Oluf Langhelle har tatt del i. Nylig overrakte han prosjektets hovedfunn til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på ELinGOs sluttkonferanse i Oslo.

• UiS-stipendiat Memory Jayne Tembo.

Stipendipraten: Bli kjent med Memory Jayne Tembo

(15.06.2018) Da Memory Jayne Tembo fikk tilbud om å flytte fra Malawi til Norge for å ta en mastergrad, takket hun ja uten å ha hørt om landet før. Nå ønsker UiS-stipendiaten å skape gjensidig tillitt mellom immigranter og det norske barnevernet.

• Illustrasjon av person på talerstol.

Gjesteforelesning om politisk kommunikasjon

(08.06.2018) Mandag 18. juni holder June Mario Haim, stipendiat ved Ludwig Maximilian University i Munchen, en gjesteforelesning om politisk kommunikasjon.

• Heidi Victoria Skeiseid.

Disputas om forbrukaråtferd

(05.06.2018) Heidi Victoria Skeiseid forsvarer 19. juni doktorgrada si i leiing ved Universitetet i Stavanger. Ho har forska på kva som er grunnen til at me oftare kjøper eit produkt når det blir presentert saman med et alternativ, enn når det blir presentert åleine.

• Styremedlemmer ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte ved UiS 7. juni 2108

(01.06.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 7. juni 2018. På dagsordenen står mellom anna økonomiske prognosar fram til 2021, budsjettforslag og organisasjon og leiing under tilsett rektor.

• Reidar Staupe-Delgado

Doktorgrad om krypande kriser

(01.06.2018) Reidar Staupe-Delgado (29) forsvarar 15. juni doktorgrada si i risikostyring og samfunnssikkerhet ved Det samfunnsvitskaplege fakultet ved Universitetet i Stavanger. I avhandlinga ser han på korleis krypande kriser kan handterast betre.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER