Kåre B. Jørgensen: Vingling og visjoner

Sist jeg sjekket så hadde allerede UiS en visjon. Den er til og med god, og en av de få tingene vi kan være stolte av. Nå er ikke UiS så veldig gammelt enda, og vi har da fått til en del. Så hvorfor skal vi da gi opp å oppfylle visjonen vår allerede nå?

Av førsteamanuensis Kåre B. Jørgensen, Institutt for matematikk og naturvitenskap (publisert 09.04.08 på debattsidene på UiS.no)

Det er veldig lite ambisiøst å gi opp alt nå, og måtte lage en ny visjon.

Det er vel ikke meningen at UiS skal vingle rundt og skifte visjon ved hver korsvei. I så fall er det jo egentlig ganske uinteressant hva den nye visjonen blir, for den skal vel da byttes ut om et par år allikevel.

Det er greit at vi må sette oss nye målsetninger jevnlig. Det skulle jo bare mangle, vi (UiS) er tross alt i rask utvikling. Noen mål var urealistiske, andre er nådd og vi må sette oss nye.

Men vi burde allikevel vite nok om hva vi vil til å slippe å skifte visjoner hele tiden.

UiS - det vinglete universitet?

Sist oppdatert av (14.04.2008)

Debattforum
Innleggene på denne siden er hentet fra debattforumet på UiS.no