• Demonstrasjon på sykepleielaben.

Skal vurdere medisin til Stavanger

(29.06.2018) Kunnskapsdepartementet har satt ned en gruppe som blant annet skal utrede en modell hvor studenter som studerer medisin i utlandet, kan ta de siste årene av studiet i Stavanger.

• Vikinger på Jernaldergården

Ta med en forsker i ferien!

(29.06.2018) Sommerferien står for døren, og Universitetet i Stavanger lanserer en podkastserie som er som skapt for hengekøyen. Først ut er en serie om vikingtiden.

• helse vest logo

FUNDING! Helse Vest forskingsmidlar

(28.06.2018) Helse Vest sine forskingsmidlar skal medverke til å sikre forskingsaktivitet i helseføretaka i regionen. Fristen for å søkje midlane er 15. september 2018.

• Folk på kurs

WORKSHOP: Understand the review process - Learn to think like a grant proposal evaluator

(24.06.2018) The competition for funding from national and international research councils is increasingly tough, and only the very best grant proposals succeed. Through your grant proposal you want to engage and win the good will of the review panel from the very first sentence, but to achieve that you need to understand how reviewers think and work. This workshop will not only teach you the details of the enigmatic grant review process, but you will also get your hands wet and experience for yourself what it is like to review grants.

• Masterkandidatar på Pre-hospital critical care jublar.

Første masterkull i prehospital akuttmedisin

(20.06.2018) Ambulansepersonell frå heile landet har tatt master i pre-hospital critical care ved UiS. – Utdanninga vil komme pasientar til gode, sa helseminister Bent Høie på masteravslutninga.

• I bakgrunnen skimter vi mennesker som sitter og snakker sammen. I forgrunnen brosjyrer.

– Vi er alle pårørende

(07.06.2018) Pårørendeforskning angår alle en eller annen gang i løpet av livet. Denne uken var forskere, praktikere og andre samlet til nettverkssamling for pårørendeforskning.

• Kari Kaldestad.

Disputas om verdighet

(05.06.2018) Kari Kaldestad disputerer 7. juni for doktorgraden i vårdvitenskap ved fakultetet for pedagogikk og velferdsstudier ved Åbo Akademi i Finland. Hun har forsket på verdighetens vesen og hvordan eldre kvinner erfarer verdighet.

• Olaug V. Bollestad (KrF). Foto: Stortinget

9 mill til stipendiatstillingar og 100 plassar på sjukepleie

(01.06.2018) Forliket om revidert nasjonalbudsjett mellom regjeringspartia og KrF gir 9 millionar kroner til stipendiatstillingar ved UiS, UiA og Nord, samt 100 plassar på sjukepleie. UiS kan ta 25 plassar.

• nfr logo

FUNDING! 1.2 billion NOK available for innovation projects

(29.05.2018) Are you a researcher with an innovation project involving industry partners and / or public sector? Then your project can be eligible for innovation funding from The Research Council of Norway (RCN). This fall, more than 1 billion NOK is earmarked innovative industry projects, while 125 million NOK is earmarked innovative public sector projects.

• Knut Andersen.

Disputas om ryggtrening for helikopterpiloter

(25.05.2018) Knut Andersen forsvarer 8. juni sin doktorgrad i helse og medisin ved Universitetet i Stavanger. Han har undersøkt hvordan kommersielle helikopterpiloter kan trene for å få mindre vondt i ryggen, og slik redusere sykefraværet.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 38 artikler

Styrer og råd ved HV