Rekordstor søkning til videreutdanning for lærere


I år er det rekordmange lærere som søker videreutdanning i Rogaland. Har du ikke søkt? Fortvil ikke, Universitetet i Stavanger har fortsatt noen ledige studieplasser igjen.

Rogaland er i toppsjiktet når det kommer til antall søkere på videreutdanning for lærere. I fjor søkte 689 lærere fra Rogaland om videreutdanning, mens det i år var hele 805 søkere.

Noen ledige plasser
Er du ikke en av de mange som har søkt om videreutdanning for lærere i Rogaland? UiS har enda noen ledige studieplasser. Lærere med godkjent utdanning eller godkjente lærere, ansatte i offentlig og privat grunnskole eller videregående opplæring kan søke om følgende videreutdanninger for lærere under tilbudet Kompetanse for kvalitet ved Universitetet i Stavanger.

Disse videreutdanningene har ledige plasser:


Påbyggingsstudier (krever 30 studiepoeng i faget):
Opptakskrav og søknad
Opptak skjer lokalt ved Universitetet i Stavanger. 
Disse studieplassene vil være uten finansieringsordning (vikarordning eller stipendordning), og søkerne må oppfylle følgende opptakskrav: Godkjent lærerutdanning, ansatt i offentlig eller privat grunnskole og videregående opplæring. Til påbygningsemner kreves det forkunnskaper på  30 studiepoeng i faget. 

Søknadsfristen er 25. mai. 

Er du interessert? Send en henvendelse til førstekonsulent Grethe Kallevik.


Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (08.04.2015)

Skriv ut artikkel print symbol
Ta en videreutdanning ved UiS.
Ta en videreutdanning ved UiS. Foto: Elisabeth Tønnessen