Bli med på Forsker standup 2018


Er du forsker og har lyst til å fortelle i 15 minutter om forskningen din til et interessert publikum på Kåkå? Du trenger ikke være morsom, men kjekt om du klarer å begeistre.

Forsker standup er et fast innslag under Forskningsdagene i Stavanger. Totalt skal 12 forskere opp på en liten scene og «opplyse folket» i en uhøytidelig ramme på Kåkå/Sting Nere.

Det hele skal foregå onsdag 26. og torsdag 27. september kl. 20.

Forsker du på noe andre trenger å få vite om eller noe som er vanvittig spennende? Har du gjort en ny oppdagelse eller har du bare en utrolig god historie fra forskningen din? Da er du rette person til å bli med på Forsker standup.

Det er ikke lov å bruke Power Point eller tekniske hjelpemidler, men ta gjerne med deg rekvisitter. Selv om det heter «standup», så betyr det ikke at du nødvendigvis må være morsom, men vær gjerne litt løsere i snippen enn på et foredrag for dine kolleger.

Vi starter kl. 20.00 begge kveldene og regner med å bli ferdige til ca. kl. 22.00.

Dersom du ønsker å være en av forskerne som presenterer noe fra forskningsfeltet ditt, er du hjertelig velkommen til å melde din interesse ved å fylle ut dette skjema

Kontakt Karen Anne Okstad hvis du lurer på noe. 

Påmeldingsfrist: 25. mai

Merk at foredragene kan bli filmet og vist på NRK2 Kunnskapskanalen. Se smakebiter fra tidligere Forsker standup på Kåkå. Vil du reservere deg mot filming eller sending på NRK eller begge deler, gi beskjed i forkant.


Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (03.05.2018)

Skriv ut artikkel print symbol
Inge Særheim på scenen.
Inge Særheim på scenen i 2015.
Forskningsdagenes logo.
Forskningsdagene 2018 går av stabelen fra 19. til 30. september. Under Forskningsdagene presenteres forskning på utradisjonelt vis til folk flest. Forskningsdagene omfavner alle fagmiljø og tema, men årets forskningsdager har «Oppvekst» som et overordnet tema, så dersom det passer kan du gjerne knytte standup-foredraget ditt til dette.