Gjesteforelesning om samtidskunst


Den 18. januar arrangeres årets første gjesteforelesning i seminarrekken til programområdet The Greenhouse. Da kommer professor Katja Kwastek på besøk. Forelesningen blir holdt på Stavanger kunstmuseum klokka 13.30, og det er gratis inngang.

Under presentasjonen vil Katja Kwastek diskutere samtidskunst og hun vil forsøke å nøste opp i og gjøre fattbare de komplekse forholdene mellom miljlømessige, sosiale og teknologiske prosesser i det som har blitt kalt Antropocen, den geologiske epoken hvor mennesker har begynt å lage irreversible spor på planeten vår.

Kunstnerne som diskuteres er Femke Herregraven, Angela Melitopoulus, Mark Dion og Hito Steyer, som alle jobber med ulike typer teknologiske medier for å belyse sosiale og miljømessige utfordringer. Foredraget blir holdt på engelsk, og foregår i Stavanger Kunstmesum den 18. januar mellom klokka 13.30 og 14.30. Det er gratis inngang. 

For mer informasjon om The Greenhouse, samt nyheter om kommende seminarer kan du besøke Facebook-gruppa til The Greenhouse.


Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (11.01.2018)

Skriv ut artikkel print symbol
Bilde av Katja Kwastek.
Den 18. januar kommer professor Katja Kwastek på besøk for å holde forelesning.