• Marit Boyesen og Harald Minge signerer ved bord

Næringsforeningen og UiS inngår samarbeidsavtale

(13.08.2018) Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Universitetet i Stavanger har inngått en forpliktende samarbeidsavtale. Avtalen skal bidra til å styrke regionens konkurransekraft.

• Jo Røislien og Jan Hauge.

Stavanger Forums formidlingspris til Jo Røislien

(13.08.2018) TV-personlighet og professor i medisinsk statistikk ved Universitetet i Stavanger, Jo Røislien, ble tildelt Stavanger Forums Formidlingspris for 2017 under UiS' semesteråpning mandag.

• Stortingsrepresentant Roy Steffensen holdt hovedtalen på semesteråpningen 2018

– Vent ikke på øyeblikk som ikke kommer

(13.08.2018) Hovedtaler Roy Steffensen siterte Bruce Springsteen og oppfordret på semesteråpningen studentene til å gripe øyeblikket.

• Rektor Marit Boyesen holder tale

Rektors tale på semesteråpningen

(13.08.2018) I dag holdt rektor ved UiS, Marit Boyesen, tale til studentene og de frammøtte på den offisielle semesteråpningen. Her kan du lese talen, som i sin helhet ble holdt på engelsk.

• Vikinger på Jernaldergården

Ta med en forsker i ferien!

(29.06.2018) Sommerferien står for døren, og Universitetet i Stavanger lanserer en podkastserie som er som skapt for hengekøyen. Først ut er en serie om vikingtiden.

• nfr logo

FUNDING! Deadline in September for research projects and knowledge-building projects

(24.06.2018) The Research Council of Norway (RCN) is calling for projects within many thematic areas, with deadline 12.09.18. Don’t wait until after summer, start planning your proposal today!

• Folk på kurs

WORKSHOP: Understand the review process - Learn to think like a grant proposal evaluator

(24.06.2018) The competition for funding from national and international research councils is increasingly tough, and only the very best grant proposals succeed. Through your grant proposal you want to engage and win the good will of the review panel from the very first sentence, but to achieve that you need to understand how reviewers think and work. This workshop will not only teach you the details of the enigmatic grant review process, but you will also get your hands wet and experience for yourself what it is like to review grants.

• Stegosaurus skeleton

NOK 8,25 million to examine extinction and recovery histories

(11.06.2018) In an impressive win for environmental humanities research at UiS, Professor Dolly Jørgensen has secured funding for two projects from the Norwegian Research Council (NFR)’s SAMKUL program. Both projects are hosted by The Greenhouse, a UiS program area on environmental humanities.

• Zahra Esmaeeli

Fersk doktorgrad om barn med familierisiko for lese- og skrivevansker

(08.06.2018) Zahra Esmaeelis doktorgradsarbeid viser at man bør være ekstra oppmerksom på barn med familierisiko for lese- og skrivevansker. 22. juni disputerer Esmaeeli for ph.d. ved Universitetet i Stavanger.

• Styremedlemmer ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte ved UiS 7. juni 2108

(01.06.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 7. juni 2018. På dagsordenen står mellom anna økonomiske prognosar fram til 2021, budsjettforslag og organisasjon og leiing under tilsett rektor.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler